CITTERIO SOUND SYSTEMS

 

aw = Wa/Wi


C-SS (sisteme de sunet Citterio) poate fi folosit pentru orice încăpere care necesită o corecție audio: birouri, lobby de hotel, zone publice, săli de meeting, clase școlare, puncte de intenet, zone de recreere, etc.
Un sistem C-SS system este compus din elemente modulare de sine stătătoare realizate din materiale tehnice cu absorbție acustică, create special pentru a oferi zone cu grade diferite de absorbție a sunetelor.
Materialele sunt non-toxice, rezistente la incendiu și fără reziduuri.


CONSULTANȚĂ GRATUITĂ – CSS
INTRODUCERE
FONO-ABSORBȚIE
SISTEME DE ABSORBȚIE
BULA DE INTIMITATE

INTRODUCERE
FONO-ABSORBȚIE – VALORI
SISTEME DE ABSORBȚIE
BULA DE INTIMITATE

CITTERIO SOUND SYSTEMS

INTRODUCERE

Nu toată lumea știe că zgomotul este o formă de energie care folosește un mijloc elastic pentru a se răspândi și se propagă ca un fenomen oscilant neregulat sau intermitent, în funcție de un spectru de frecvențe audio.

Atunci când undele de presiune acustică întâlnesc un obstacol, un procent de energie trece prin el, o parte este absorbită și parțial reflectată de către obstacol. Această parte poate provoca disconfort. Energia de sunet reflectată produce un fenomen acustic numit „orbire”, care depinde de dimensiunea camerei și de natura obstacolelor investite.

Din ecuații rezultă că: cu cât mai mare este energia absorbantă (Wa), cu cât partea inferioară a energiei este reflectată în (Wr) și / sau transmisă (Wt). Coeficientul care definește valoarea absorbției sonore este indicat ca:

aw =
VALORI ALE ABSORBȚIEI FONICE

Cu unitățile de perete montate, Citterio se angajează să găsească soluții de confort ambiental, cu un nou produs care se integrează cu celelalte sisteme de compartimentare a camerelor.

Prin intermediul acestor produse complet inovative pentru pereții despărțitori, Citterio își propune să creeze condiția de transformare a unui birou într-un mediu cu o calitate mai bună a vieții.

Proprietatea materialelor absorbante de zgomot este aceea de a reduce această parte a energiei sonore. Această proprietate nu ar trebui să fie confundată cu izolarea acustică proprietate care este, de asemenea, necesar să acționeze pe masa cu materiale adecvate de izolare fonică. În acest scop, CITTERIO a studiat și a realizat un sistem de absorbție fonică cu materiale specifice pentru a reduce acest efect negativ. În particular, am proiectat o serie de elemente care trebuie utilizate pe pereții fixi existenți și pe partițiile interne CITTERIOTM: Sealed, Vision and Programma3. De asemenea, am proiectat și implementat o cutie modulară autoportantă pentru utilizarea specifică a confidențialității.


consultanță css gratuit
αW = 0 totally reflecting system
αW = 1 totally absorbing system
N.C. 0,0≤αW≤0,1 totally reflecting system
Classe E 0,15≤αW≤0,25 low absorption system
Classe D 0,30≤αW≤0,55 absorbent system
Classe C 0,60≤αW≤0,75 absorbent system
Classe B 0,80≤αW≤0,85 high absorption system
Classe A 0,90≤αW≤1 high absorption syste
SISTEME DE ABSORBȚIE PENTRU PEREȚI

Panourile sunt realizate din:
Panou de poliester având D.1 kg / mp, presat la cald împreună cu materialul exterior de acoperire Reacția poliesterului la foc: clasa zero Stofa cu textura elastica Compoziție: 100% PE, greutate 0.21 kg / m2. Ignifugarea tratamentului Disponibilitatea a 14 culori | Suport din plăci aglomerate din lemn Clasa 2, reacție la foc, greutate 9 kg / m2 conform Dl n. 288 din 10.12.2008 Cadru realizat dintr-un aluminiu extrudat cu finisaj anodizat.

Suprafața exterioară a panoului este studiată în tehnică-decorativă redusă pentru a obține eficiența acustică maximă dintr-un spectru larg de frecvențe de zgomot, în special de la cele sub 250 Hz. Eficiența sistemului va contribui la reducerea timpilor de reverberare pentru a atenua sau elimina disconfortul cauzat de zgomotul acustic. Un chestionar poate oferi o serie de informații care trebuie procesate pentru a cuantifica suprafața necesară pentru atingerea nivelului optim de absorbție a fonoabsorbției. Execuția trebuie să acopere suprafața zidurilor existente. Panoul, cu lățimea de 950 mm, este prevăzut cu o bucșă din aluminiu anodizat extrudat h. 48 mm.


consultanță css gratuit
CARACTERISTICI:

Base unit (mm): L = 950, H = 2348, W = 54

• non toxic
• hypoallergenic
• incorruptible
• formaldehyde free
• no volatile substances

SUNET IZOLAT ȘI COMFORT VIZUAL
PENTRU A spori performanța

Sistemul CSS este o gamă de elemente modulare autoportante, fabricate din materiale tehnologice cu proprietăți de absorbție ridicată a sunetului, special concepute pentru a crea suprafețe variabile de absorbție a sunetului.

BULA DE INTIMITATE

Caseta C-SS este un adevărat concentrat al tehnologiei pentru a oferi un sistem cu caracteristici fonoabsorbante de înaltă calitate. Se poate livra cu sau fără tavan. În cazul plafonului, lățimea cutiei este în mod obligatoriu de 3 module (dimensiune 3 ml), cu o adâncime maximă de 6 module (dimensiune de 5,85 ml). Cutia fără tavan poate ajunge la 5,85 ml pe fiecare parte. Cutia este alcătuită din module cu L = 950 mm și o structură perimetrală cu profile extrudate din aluminiu autoportante. Unghiurile la 90 ° sunt realizate dintr-un aluminiu extrudat, cu suport inferior. Unirea dintre module este printr-un profil Pvc vertical continuu. Accesul la cutie este permis printr-o ușă de sticlă glisantă. Înălțimea totală a cutiei este de 2410 mm. În plus, cutia a fost concepută ca un sistem care poate fi asamblat cu doar câteva elemente care să poată fi îndepărtate cu ușurință. Baza este de 14 mm reglabilă în înălțime.


consultanță css gratuit
SISTEMUL MODULAR C-SS PERMITE CREȘTEREA MEDIULUI DE MUNCĂ pe care dorești

C-SS poate fi folosit pentru toate tipurile de medii care necesită un nivel de corecție a sunetului. Acestea pot fi cele mai diverse, cum ar fi, de exemplu, săli de întâlnire, în care confidențialitatea poate fi o cerință esențială.